Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

„Zhulené“ uvažování sebevražedných států Evropské unie

Uvažování sebevražedných států Evropské unie mi připadá poněkud „zhuleným.“ Tady je bohužel obrovský vliv médií, která slouží pro záhubu nás všech.

Tato média často působí ohavným hyenismem, neboť rovnou diskreditují „nepohodlné“ vlastenecké kandidáty voleb jednotlivých evropských států.

Často jsem slyšel podezření, dokonce zastávám takový názor, že volby v Evropské unii působí poněkud divně – dokonce panují „v éteru“ názory, že jsou totálně zmanipulované, aby pochybný systém Evropské unie úplně zlikvidoval poslední zbytky občanské sebezáchovy a zaprodal tak celou Evropu.

Vyjadřuji tak obavy, že „zhulený západ“ nás všechny zahubí. Proto jsou nesmyslné sankce vůči Rusku, které nás zbavilo nacistické tyranie, proto jsou nesmyslné sankce vůči východu, který myslí jinak.

Nelíbí se mi např. totalitní vítězství pochybných lidí v tradičních „demokratických“ politických stranách, kde systematicky dochází k likvidaci oponentů vedení. Tyhle politické strany si jednoduše kopou hrob v povědomí veřejném – mám na mysli především volební sjezd ČSSD a KDU-ČSL.

KDU-ČSL nepovažuji vůbec za křesťanskou stranu, protože nemá s opravdovým a upřímným křesťanstvím nic společného, dokonce podkopává a likviduje své potenciální oponenty různými způsoby.

Zločinecké paktování KDU-ČSL se sudetskými němci hodnotím jako výsměch vůči obětem zrůdného německého nacismu! Navíc posvěcené církevní restituce slouží jen vyvoleným vydřiduchům, prospěchářům a zlatokopům!

ČSSD také radosti nepřidá, neboť její „proevropský alpinismus a hujerismus“ škodí této zemi – opět zde dochází k likvidaci oponentů ve vlastních řadách, což není v pořádku, a tak totalita přichází v ještě horším podání!

Celkem bych tuhle politiku shrnul, že se bohužel, a to dlouhodobě, nastavují špatné hodnoty. Ty dobré se dávají do pozadí, dokonce přímo kriminalizují, až likvidují!

Lidé v naší zemi i Evropské unii mají strach hovořit o svých dennodenních problémech a palčivých tematikách doma i ve světě. Bojí se již zmíněného kriminalizování, proto považuji výsledky proevropských voleb za zmanipulované (za záměrně mediálně ovlivněné a zaujaté).

Též podle mého hodnocení dosavadní politické situace probíhá naprostý hyenismus v novinářské branži, a to zejména na adresu zdravotně znevýhodněných, kteří jsou, morálně a materiálně, nemilosrdně biti a diskriminováni současným „demokratickým“ kapitalismem!

A tak bych chtěl závěrem shrnout, že se veřejnoprávní média Evropské unie chovají zaujatě, zmanipulovaně a hyenisticky, což bohužel nahrává těm prohnilým politickým stranám napravo a nalevo, diskredituje uvažující oponenty atd.

„Politická a mediální žumpa“ musí odejít od svých koryt, jinak se nezbavíme závažných problémů doma i ve světě.

Václav Kovalčík

Reklama