Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Stropy a bariéry českého ekonomického růstu

Pořád nám veřejnoprávní média vnucují hrozbu ohledně přehřátí rostoucí české ekonomiky, ale problém vidím úplně jinde, a to ve zmanipulovaných výmluvách, že nejsou zaměstnanci, přitom máme problémové, kteří dlouhodobě zneužívají sociální dávky na úkor skutečně pracujících, důchodců a handicapovaných.
Andrej Babiš jako český premiér by si měl poctivě roztřídit dlouhodobé problémy občanů České republiky a konečně je řešit.
Nelze být jen slepě proevropský, protože nás pro-unijní politika dostává do demografických problémů. Dále jsme národem montoven, nikoliv solidních společností ohledně zaměstnávání lidí.
Ještě si pamatuji, že v době světové hospodářské krize docházelo k hromadnému propouštění, tak jakoupak má cenu řádný český občan ještě ve svém státě?
Bariérou české ekonomiky je to, že nejsme velmoc s koloniemi, ale jen bezmocný malý stát, s nímž si může prohnilý západ dělat, co chce. Podobáme se totiž prostitutce, která leze do „análních otvorů“ zaprodané Evropské unie, NATO a USA!
Další takovou překážkou je záměrné omezování soběstačného hospodaření naší země, a to podle nařízení Evropské unie, která si vůbec nepřeje naši prosperitu.
I když jsme malí, tak pro západ jsme nepohodlnou zemí, i když s demokratickým systémem. Bohužel se najdou vlastizrádní politici, kteří by klidně zaprodali svou rodnou vlast.
Také slabá měna znamená slabou hospodářskou a politickou prestiž, neboť tady byl nevýhodně a vlastizrádně stanoven kurs Koruny vůči Euru.
Tak si to všechno ve svých hlavách přeberte, milí občané, než půjdete k volbám, neboť jste bohužel dosud naletěli planým politickým slibům od Sametu roku 1989.
Václav Kovalčík, Zlín
Reklama