Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Sociální síť reddit si sama vymýšlí nové problémy a omezení!

Dneska jsem zažil otřesnou zkušenost, kdy jsem narazil na tuhle sociální síť, kde jsem zaregistrován, protože rád ve svém životě přispívám svou tvorbou, aby byl reálný a virtuální svět nádherný, ale bohužel jsem narazil při svém publikování na sociální síti reddit, kdy uvedený systém jednal se mnou, i když umím anglicky, arogantně – viz nesmyslné normy a omezení publikování ohledně internetových odkazů a obrázků.

Ono mi to odmítlo přijmout mou abstraktní tvorbu, dále to odmítlo internetový odkaz na můj blog, který je situován na Blogspotu, tak mě arogantně „seřval“ zprávou systém, že mé příspěvky, ze strany systému problémové, jsou odstaveny, tak jsem to pro jistotu smazal.

Na mém profilu zbyly čtyři fotografie různých květin a jeden internetový odkaz = celkem 5 příspěvků. A proto jsem se rozhodl, i když uvedená sociální síť dělá problémy s nahráváním vlastní fotky ohledně avataru, že zůstane těch 5 příspěvků, aby čtenáři ve světě měli radost z detailů zahradních květin i zde.

Tihle tzv. „šmejdi,“ kteří tuto síť vlastní a provozují, dělají lidem (uživatelům) komplikace a omezení přílišnou byrokracií a zahlcováním prostoru sociální sítě nesmyslnými normami. Dle mé zkušenosti je to nejhorší sociální síť, s níž jsem se setkal, a proto nedoporučuji!

Ještě dodám, že bych svými návrhy napravil žalostný stav, „kdybych třeba zasedal v jejich firemní radě,“ prostě bych jim vysvětlil svou politiku, jak je to na ostatních sociálních sítích, kde to jednoduše funguje. Poslední odstavec textu je spíše takovou úvahovou iluzí…

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama