Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Sociální síť Facebook je prohnilá a zákeřná!

Na uvedené sociální síti a ve zkažené občanské společnosti se rozmohly praktiky morálního likvidování nepohodlných lidí. To se projevuje mazáním a blokováním uživatelských účtů nevinných lidí, kteří napíší, anebo publikují, vlastní názor. Ten se nelíbí vládnoucí Evropské unii, zákeřným a prohnilým politikům a neziskovým organizacím.
Proto ten bojkot na adresu slušných lidí probíhá beztrestně dál, jsou tímhle šikanováni, mají často nedůstojné postavení v pracovním a osobním životě. Facebook, pro-evropská, pro-imigrační média zákeřně likvidují své odpůrce nálepkováním do rasistů, nácků  a xenofobů!
Přitom rasisticky, nacisticky a xenofóbně se chovají „kriminální minority“ na adresu slušné majoritní většiny. A tak se rozjíždí občanská válka, zatím ve virtuální podobě, ale může být hůř, pokud se neodsoudí a nenapraví všechny křivdy občanské společnosti, která si neuvědomuje, že se ocitá před světovou krizí – před morální a tržní tsunami!
Situace se podobá předvečeru vážného světového konfliktu, proto jsou slušní lidé potlačováni a hanobeni pro svou slušnost. Tady chci upozornit na opakovaní se nepříznivé historie nejen našeho národa, ale i okolního světa.
Možná se jednou lidstvo našeho národa a okolního světa vážně zamyslí, odhalí a odsoudí všechny nekalé praktiky, omluví se všem slušným obětem hanebné cenzury a politiky, možná teprve v budoucnu pošlou občané sociální sítě k šípku, jejich děti si opět budou hrát venku na zahradách bez zákeřných nástrah internetového a kriminálního světa.
Václav Kovalčík, Zlín
Reklama