Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Sexuální hnusy a otroctví rozvojového světa a západu

Z rozvojových zemí pramení prostituce a obchodování s lidmi, navíc tyhle rozvojové země mají přístup k internetu, a tak zneužívají sociální sítě k propagaci sexuálních hnusů.

Místní obyvatelstvo je totiž masírováno západními hnusy, dokonce dodnes obchoduje s vlastními lidmi – dětmi a ženami, vždyť jsou sexuální úchylky stále v tom nejvyšším světovém kurzu!

Místní ženy a dívky si myslí, že proniknou na prestižní mola modelek. Místo aby poctivě pracovaly a vzdělávaly se, tak hledají podle biblického tvrzení širokou a pohodlnou cestu, která vede k záhubě.

Režimy rozvojových zemí jsou slepé, nic nedělají pro blaho svých národů, např. si nechávají zaneřádit odpadem ekosystémy vlastních států, dále dle vzoru západu podporují bordely a nevěstince, vždyť peníze tvrdé měny nesmrdí v každé době.

Celá rozvojová Afrika, Balkán, jihoamerické státy, tropická Asie – zejména Indonésie, Barma, Thajsko atd. – tam dochází k tomu největšímu zlu ponižování lidí přes povrchnost místních nečinných úřadů!

Bohužel mnohé ženy a dívky Ruska a Ukrajiny by se rády viděly na vysněných západních molech modelingu, ale již bylo mnoho zpráv a dokumentů, jak to často dopadá. Nakonec se dostanou do sexuálního otroctví, z něhož není úniku!

Článek jsem napsal také z toho důvodu, že mi přicházejí pochybné žádosti na Facebooku, tak je hlásím adminům jako spam. Možná je to určitý druh provokace, možná  je za tím daleko horší úpadek zejména rozvojových zemí dle vzoru západu.

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama