Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Prohnilost české justice, ústavy a legislativy

Naše justice, legislativa, ústava a listina základních práv a svobod vykazují podporu kriminality a marasmu v naší zemi, když neustále probíhá hon na nevinné lidi, na nevinné vlastence a osobnosti, kdežto kriminálníci  v naší zemi jsou sociálními dávkami a politikou podporováni na úkor obyčejných (pracujících) a skutečně handicapovaných lidí!

Tady probíhá celkově hon na čarodějnice pod pokličkou neomarxistické a proimigrační Evropské unie. Současná justice tedy nahrává těm, kdož se obohatili milióny a miliardami na okleštěné republice, také nahrává úplně těm, kdož si chudobu způsobili sami – viz ničení a demolice obytných budov v ghettech a obchodování s chudobou v souvislosti s ubytovnami!

Naše justice a zákonodárci „demokratického bloku“ touží zlikvidovat naši zemi na morální a ekonomické úrovni, vždyť se samozřejmě hodí tzv. malá domů, když korupce a hanebnost jenom kvete!

A tak práce české justice napohled probíhá, aby se neřeklo, neboť jsou chytáni, zavíráni a pokutováni nevinní lidé a vlastenci, kteří jako jediní myslí na budoucnost našeho národa svými činy.

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama