Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Obyvatelstvo USA je ohroženo zhoubnou politikou mocných!

V poslední době probíhá v USA ohrožení a vykořisťování střední třídy, stejně tak i chudších obyvatel, kteří pracují. Navíc zde mají nejistý systém zdravotnictví a zdravotního pojištění, jenž zbytečně zničil mnoho lidských a rodinných životů. Přítomnost bezdomovců v USA je velmi početná, chudí lidé tak zbytečně umírají v ulicích velkých měst.

USA mají problém se svou rozpočtovou politikou a kázní, zbytečně se zadlužují, panuje zde špatné přerozdělování finančních prostředků, vítězí snobárna, pýcha a sobectví.

USA rovněž mají problém se svou morálkou, neboť neustále válčí, jejich školství je zahlcené kriminalitou dětí a mladistvých, dennodenní porušování lidských práv je tedy alarmující. Hlavně že politici Spojených Států Amerických a pochybné neziskovky západu nadávají na Českou republiku v otázce lidských práv!

Obyčejní lidé Spojených Států Amerických jsou vlastně chudáci, neboť zbytečně platí za chyby svých politiků. Soudnictví této země a policejní systém vykazují četné absurdity a ponižování nevinných lidí.

Celebrity se zároveň žalují, nekale soupeří mezi sebou, napadají se z absurdních důvodů v kapitole plagiátorství a autorských práv, dokonce se i soudí. Vysoké školy šíří postrach a nesvobodu ohledně vyjadřování, neboť se studenti bojí, aby neporušili autorská práva šlápnutím někomu na kuří oko!

Církev má problémy, neboť zavírá své kostely, protože se objevily případy sexuálního zneužívání dětí a mladistvých!

To všechno ubližuje nevinným lidem v USA a okolnímu světu, a bude ještě hůř, pokud tamější lidé nevyjdou do ulic, a nezmění morální, politické a ekonomické směřování země k obrazu svému.

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama