Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Obchodování s bílým masem a prostituce v Evropské unii a Velké Británii

Obchodování s bílým masem, prostituce, násilí, vydírání, organizovaný zločin se děje v chaotické Evropské unii a Velké Británii, a to na českých slečnách, které naivně doufají v zajištěný a bezstarostný život v zahraničí, daleko od domova.

Začíná to však v jejich pochybných a scestných prioritách, jež odsuzují a shazují české prostředí, v němž vyrůstaly, dále v touze věřit zahraničním nesmyslům o rychlém zbohatnutí. Proto často dochází k hořkému zklamání ve formě sexuálního otroctví na těchto ženách.

Dnešní doba spíše hovoří, co se týče vztahu k cizině a zahraničí, nikomu nevěřit, i když to mnohdy může vyznívat xenofobním způsobem, ale hrozné a smutné věci se skutečně dějí v zahraničí zejména na našich lidech!

Pochybné inzeráty, pochybné nabídky, zločin a kriminalita bují v Evropské unii a Velké Británii, někdy si říkám, že si dělají z našeho národa v zahraničí jenom srandu, když český občan doma i v zahraničí „snese všechno, utře nos!“

Za obchodování s bílým masem, prostituci, násilí, vydírání, organizovaný zločin padají bohužel v Evropské unii a Velké Británii směšné tresty, většinou se oběti trestných činů cítí trapně a poníženě.

Bohužel panují v Evropské unii a Velké Británii jiné priority naivní demokracie, na což doplácejí zejména občané členských států EU bývalého východního bloku.

Řešení této žalostné situace spočívá v tom, aby policejní složky v Evropské unii a Velké Británii začaly konečně makat, stejně tak instituce Evropské unie a Velké Británie, neboť organizovaný zločin musí být zlikvidován.

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama