Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Nelidské podmínky a ponižování v tematice zaměstnání!

Byl jsem svědkem rozhovoru o neblahé situaci a špatných zkušenostech ohledně ponižujícího zaměstnání v supermarketu, a tak si pokládám otázku, jak je možné pracovat v otřesných a nelidských podmínkách Evropské unie ve 21. století…

Zaměstnanci se nemohli celou pracovní dobu napít, ani najíst, či odskočit na toaletu, neboť jim to vedení supermarketu zakázalo! Dost smutné, když se prostředí a podmínky českých zaměstnanců podobají nacistickému koncentračnímu táboru!

Opravdu se okleštěná Česká republika stává vykořisťovanou rozvojovou zemí, z níž odcházejí obrovské zisky do daňových rájů? Proč dochází k uvedenému ponižování lidské důstojnosti „v moderní civilizované době 21. století?“

Je okleštěná Česká republika levnou montovnou západních snobů? Těch svědectví je vskutku hodně, přesto některá vyplouvají postupně na povrch, jiná se tají a tutlají, aby „chudáček“ obchodní řetězec vůbec netratil.

Mají čeští zaměstnanci podporu současného režimu a zvolených politických zástupců? Vůbec to tak nevypadá, spíše se okleštěná Česká republika ocitá v morálním a ekonomickém bahně, kde má národ za úkol rovnou zapomenout na lásku a pravdu, která nám byla slibována při „Sametovém plyšáku“ v listopadu 1989!

Václav Kovalčík

Reklama