Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Náš stát tvrdě doplácí na spratkovský systém a režim!

Spratkovský režim naší země se podobá tomu protektorátnímu. Bezohlední kapitalisté i zahraničí plundrují naši republiku. K tomu státem podporováni kriminálníci též.
Slušnému člověku, pokud upozorní na zrůdnost současného režimu, hrozí buď výsměch, kriminál, či popotahování před soudy.
Všude nechutné podvody jak na běžícím pásu. Proto naše republika chudne a zadlužuje se čím dál víc!
V ukrajinské krizi i té koronavirové se teprve ukázaly naše slabosti, omyly a nedostatky. Také privatizace v 90. letech minulého století znamená definitivní podřezání vlastních i společenských větví.
Co se týče afrických států a rozvojových zemí, tak je mi jich líto, že naletěly na bezohlednost kapitalismu, který drancuje tamější přírodu.
Globalizace je zlo, když se pojme v zubožování bezmocných lidí na Zemi.
Chce to návrat hodnot ve prospěch spravedlnosti, morálky našeho státu i okolních států, též ve prospěch lidí, kteří v současnosti prožívají „peklo na Zemi.“
Někdo je pejorativně přirovnává k voličům SPD, ANO, KSČM, Volného bloku atd.
Pokud těmto lidem poskytneme jistoty, bezpečí, šťastnou přítomnost i budoucnost, tak se ukrajinská krize v našem státě úplně vyřeší.
Chce to myslet víc na náš národ. Pětikoalice totiž nadělala mnoho škod!
I mnozí západní a východní myslitelé mají pravdu ohledně toho, kam se situace v naší zemi, Evropě i ve světě neblaze vyvíjí.
Nejsem sám, kdo na spratkovský systém i režim v naší zemi i na Zemi dennodenně upozorňuje.
Václav Kovalčík, Zlín
Reklama