Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Mafiánské praktiky dvojího a trojího metru v našem státě

Jak hrozná doba, kdy každý chce každého existenčně odrbat – viz úřady špatně jednající vůči prostému lidu, jemuž ukládají likvidační sankce, kdežto nepoctiví miliardáři jsou úplně vysmátí vůči již zmíněným úřadům a občanům našeho státu!

V České republice tedy vzniká dvojí a trojí metr, jenž se podobá otrokářskému systému s mafiánskými prvky.

Pořád se na internetových portálech a v médiích objevují tragické osudy utrpení lidí. Jak je možné, že nám vzniká více a více lidí bez domova právě z majoritní občanské společnosti?

Stát si jednoduše vytře s obyčejným občanem svou zadnici, a spláchne jej do spárů věčné bídy a chudoby. K prohloubení sociálních rozdílů přispívá zdražování nájmů, nemovitostí, zboží a služeb.

Hlavně že má ANO a demokratický blok vysoké preference! Dovolil bych si rovněž napsat, že předvolební průzkumy jsou předem objednané, dále veřejnoprávní média jednají a vysílají proti českým občanům!

Situace eskaluje též ve výběru životních partnerů, co se týče zakládání rodin, což často končí tragicky – rodiny se stávají neúplnými. Slušní lidé, kteří chtějí založit tradiční udržitelné rodiny, nemají šanci.

Preferováním a podporou různých feminismů a nesmyslných orientací se rozkládá náš stát a tradiční udržitelné rodiny, jež se hroutí často z prospěchářských důvodů.

Tenhle pseudo-moderní jev se nazývá bestiální zlatokopectví a morální marasmus.

Máme sice demokracii, ale ta se podobá totalitě špatné morálky. Existence dvojích a trojích metrů nahrává mafiánskému podsvětí v politických a ekonomických kruzích.

Jak může náš stát prosperovat? Odpověď je jednoduchá – odstranit všechno špatné a nemorální, napravit všechny křivdy ze strany úřadů.

Podporovat tradiční udržitelné rodiny, chránit krajinu, životní prostředí a národní bohatství. Nepromlčet závažné kauzy a trestné činy.

Post skriptum: Rád bych žil ve slušné a prosperující zemi, v níž bych založil vlastní tradiční harmonickou udržitelnou rodinu.

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama