Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Je třeba zrušit Senát!

Je třeba ihned zrušit zbytečnou politickou trafiku s názvem Senát Parlamentu České republiky, protože to žere peníze, ohrožuje demokracii, vytváří totalitu ze strany pro-bruselských alpinistů, kteří sužují a likvidují naši republiku.

 

Pro zrušení Senátu hovoří též tradiční velmi nízká účast voličů, kteří přišli volit, což je nerovný a nespravedlivý politický souboj, mnozí občané jsou totiž drženi v přesčasech, aby u nich proběhlo zapomnění na občanské povinnosti ohledně budoucnosti našeho národa, proto je namístě spravedlivá realizace zrušení Senátu.

 

Zůstala by pouze Sněmovna mnohem zodpovědnější a pracovitější. Právě zrušením Senátu by se ušetřily peníze státního rozpočtu, též byrokracie v naší zemi musí být finančně a personálně osekána.

 

Tady se bohužel využívá, až zneužívá ekonomický růst, jenž se vlastně vyskytuje „jednou za čas.“ Rovněž špatné přerozdělování peněz státního rozpočtu z nás dělá rozvojovou zemi, špatné pověsti naší země nahrává existence parazitního Senátu – tj. trafiky ničitelů našeho národa.

 

Pokleslá pravice, pokleslá levice, škodí našemu národu, neboť dávno dostala zaplaceno rozložit zbytky naší státnosti, našeho hospodářství a životního prostředí.

 

Zrušme tedy Senát, dále je třeba odsoudit a exemplárně potrestat všechny „kmotry“ mafiánského podsvětí, jež se vlastně dodnes maskuje v politických a ekonomických kravatách.

 

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama