Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

I do umění kopli!

Na uměleckých webech, kde publikuji (na dvou jsem byl, na věčnost, zabanován za své názory), kopli do minulých, současných a budoucích uměleckých směrů, vlastně kopli do vývoje umění. I když svou tvorbou obhajuji morální, spravedlivý a poctivý vývoj umělecké múzy, tak mi tzv. hateři bojkotují dílo špatným hodnocením, nechutnými a nenávistnými komentáři.

S tím souvisí úpadek českého a slovenského národa, Evropské unie a okolního světa, který se bohužel ocitá v zajetí marasmu. Ačkoliv současný kapitalismus s demokracií bojuje proti komunismu, tak kopl do umělecké múzy minulé, současné a budoucí, vlastně kopl do pokroku a obyčejné tvorby, proto ta blbá nálada občanské společnosti nejen v našem národě, ale i v okolním světě!

I oligarcha rovnou s demokratickým blokem kope do příznivých alternativ uměleckých směrů, vlastně kope rovněž do vývoje umění. To vše se samozřejmě negativisticky proplétá s rezorty, zejména s rezortem kultury, který rovněž podporuje marasmus v naší zemi.

Proto nemám miliardovou sledovanost, neboť světu vládne blbá politika zaprodaných potentátů, za nimi však následují zaprodané ovce rovno na porážku.

Možná se budu muset smířit s tímto stavem, ale vůbec nechci, možná mi dají za pravdu až po mé smrti, ale vůbec nevím, kdy nastane. A tak se obklopuji domácí a exotickou zelení, chovám agamu vousatou a papouška vlnkovaného andulku, zároveň svobodně tvořím dál a publikuji.

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama