Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Genocida našeho národa pokračuje beztrestně dál – a to reálně i virtuálně!

Podvodné seznamovací portály a podvodná individua jsou na dennodenní scéně, když sužují slušné lidi našeho národa.

Tahle virtuální genocida tak přechází do genocidy reálné! Neustále si stěžujeme, že postupně vymíráme – konkrétně náš národ, který to nemá vůbec snadné v Evropské unii.

Genocida každého z nás pokračuje beztrestně dál – jen málo šťastných najde šťastnou lásku! Již zmíněné zlo je neustále tolerováno, když jsou podvody bezhlavě tolerovány a tiše podporovány reálnou a virtuální společností, také současným systémem v našem státě, který nepřeje poctivým lidem!

Genocida a vzájemná nenávist jest hrobařem „vyspělého“ světa, našeho národa, protože se obyčejní lidé bojí oslovit svou „budoucí“ lásku na ulici, aby náhodou nebyli obviněni z nebezpečného pronásledování, což se dá snadno vykonstruovat a zmanipulovat v likvidační podobě.

Navíc málo času a přílišný workoholismus ničí náš národ a jeho občany, kteří si bohužel nechávají líbit plundrování společné vlasti.

Možná uvedené věty znějí staromódně, ale je třeba napravit situaci a vyvést občany z palčivých problémů, o nichž se vůbec „nesmí mluvit,“ neboť jsou předepsaným tabu!

Lidé, kteří to myslí vážně, nejsou dle mého názoru zoufalci, ale oběti novodobé genocidy, lhostejnosti a nezájmu v současnosti, jež se nazývá dobou sexistickou a zlatokopeckou!

Podvody bují dál a dál, a my se rezignovaně domníváme, že s tím nic neuděláme, ale je třeba začít u každého z nás v boji proti nebezpečnému zlu.

Recept spočívá v tvrdém postihu pochybných seznamovacích portálů ze strany státu, dále pak v osvětě za národní obrodu a kvalitní životy všech slušných lidí.

Dialog o problémech nesmí být tabu, neboť problémy občanů našeho státu je třeba řešit včas, abychom nežili v marasmu nelítostné doby, ale v prosperitě morální.

Stejné poslání a přání by měl mít i okolní svět, aby se podpořil fungující kodex slušnosti a kvalitních mezilidských vztahů.

Václav Kovalčík

Reklama