Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Demografie totálně pohlcuje a poráží demokratické systémy ve světě!

Nejhorší zlo vyvolávají v historii všichni otrokáři z demografického hlediska, neboť je přírodní Afrika obětí lovení a zotročování původních obyvatel, demografický problém též bují v USA, kde černošské obyvatelstvo, dříve dovezené a zotročované, dává najevo obrácení karty v neprospěch bílých obyvatel. Tato karta se již obrátila v zaostalých afrických státech s převahou černošské populace. Teď trpí bílí obyvatelé, dříve trpěli černoši.

Jistý demografický problém obrácené karty se ukazuje i v USA, dříve trpěli zotročení černoši, v budoucnu budou trpět zotročení bílí obyvatelé. Tady ani demokracie nepomůže, neboť demokracii již dávno pohltila demografie.
Možná protestantské křesťanské církve přispějí ke stabilizaci daných oblastí, stejně tak ostatní pokojná náboženství, což se rýsuje jako záchranná brzda proti občanským nepokojům.
V USA je mnoho ghett a zapomenutých ulic, kde panují prostituce, drogy a střelné zbraně, jenže se to skoro nikomu nechce řešit, a tak nekontrolovaný problém narůstá do astronomických a extrémních rozměrů. Někomu špatné demografie, odmítám to nazývat demokraciemi, naprosto vyhovují, neboť každá mafie těží ze zkažených lidských životů.
Četné demografie tedy totálně porážejí demokracii, neboť měnící se skladba obyvatelstva ovlivní demokratické volby, které už vlastně nemají tu opravdovou dřívější hodnotu.
Václav Kovalčík, Zlín
Reklama