Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Chráněné dílny = koncentrační tábory!

I když česká ekonomika roste, handicapovaní lidé v chráněných dílnách jsou všemožně šikanováni a platově špatně ohodnocováni. Za dotace se snadno rýžuje a potí krev z lidského utrpení! Někdo věří, že funguje na každého občana, lidskou bytost, karma, někdo zastává víru v zázrak, někdo by nejraději udělal revoluci, která je třeba.
Lidem v chráněných dílnách je velmi zle, jak jsem popsal z těchto důvodů, neboť se nemohou bránit, zato politici krachujícího a zadluženého českého národa si přidají mnoho desítek tisíc za úplné nic!
Vnímám to jako nespravedlnost, když se takhle zametá s obyčejnými a bezmocnými lidmi v post-sametovém období! Přitom ceny zboží a služeb extrémně rostou jak o závod, a jejich růst se nezastaví. To je ta ostudná propast ze sociálního hlediska v českém státě! To je ten extrémismus a třídní nenávist současného kapitalismu, to je ten hromadný koncentrační tábor nízkých mezd a podhodnocené práce pracujících a handicapovaných!
To je ten koncentrační tábor směšných důchodů a almužen! Jenže lidé si raději nechají kálet na hlavu marasmem v českém státě! Proto bych nejraději chráněné dílny zrušil  a přidal více invalidního důchodu skutečně nemocným a handicapovaným občanům této země!
Václav Kovalčík, Zlín
Reklama