Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Blížíme se k další nacistické okupaci v selektování nemocných lidí!

Prostřednictvím zpráv vylézají napovrch ty největší zločiny kolem našeho zdravotnictví, když v případě vážné genetické poruchy je člověk téměř odepsán systémem. To se děje zejména u vážně nemocných dětí, na něž se musejí pořádat veřejné sbírky, protože naše zdravotnictví a úřady to prý „finančně neunesou.“

Zato tunelování našeho státu a okrádání obyvatel pořád probíhá, stejně tak dlouhodobé špatné a neadresné přerozdělování státního rozpočtu.

Občan nakonec musí žalostně prosit zdravotní pojišťovnu, aby uhradila to „neuhraditelné.“ Tady vzniká bezpráví a marasmus, když probíhají výdaje státního rozpočtu post-sametových vlád na všemožné zlodějny, zato na výdaje pro potřebné, kteří se musejí pracně doprošovat o uhrazení drahého léku, není!

Tenhle hyenismus nejvíc odnášejí postižené děti a jejich rodiče v naší zemi. Ani na prevenci nebývají peníze, nějak se to odbývá v tematice zjišťování a léčení genetických poruch.

Bohužel ve společnosti čtu nacistické názory, které by zakázaly lidem s genetickými vadami žít, dále je vyčítáno rodičům, že se jim narodily postižené děti, že tímhle prý zatěžují naše zdravotnictví a státní rozpočet. A tak se historie negativisticky opakuje, neboť se blížíme k další nacistické okupaci v selektování nemocných lidí!

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama