Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Alternativní Curriculum vitae

Curriculum vitae alternativním způsobem provázelo zasloužené výhry, ale bylo mnoho proher, které rmoutí dobro osobní i celého světa, proto naše země i jednotlivec trpí, když „velké žáby na prameni“ mají velké platy, dokonce budou mít v budoucích letech královské důchody, kdežto „vlastenci a komunisté“ utřou nos, protože neumějí krást, jen žít poctivě!

Při trénování, estetice a přípravě radost hojná všude jest, ale když dojde k rozhodnutí, tak všude vidím všechno rozházené, jako když dojde k potlačení nějaké perspektivní demonstrace, neboť jsou všude vidět rozházené míčky, rozházené lidské osudy, nespravedlivé soudy vlivem korupčního prostředí různých soutěží, dále sázkové terminály a jejich obsazení připomínají vykladače budoucnosti, kteří opět sedí na prameni a vezou se jednoduše na lidském neštěstí a utrpení právě kráčením přes mrtvoly!

Odmítnutí štěstí, odmítnutí lásky, pošramocená demografie, již nikdy nebudeme světový jazyk, jen otroci v montovnách. Na demonstracích proti útlaku demonstrovalo většinové obyvatelstvo, které bylo doma i v zahraničí mláceno pořádkovými milicemi v kapitalistickém (demokratickém) věku Evropské unie!

Také církev a církve si podřezávají své větve, neboť nahrávají marasmu, bídě a kriminalitě v občanské společnosti. V politických stranách opět „žáby na prameni,“ též v literárních, uměleckých a filmových kruzích. Prostě vyhrávají jen ti prohnilí, vlastenci však prohrávají, proto je tenhle národní a pozemský svět prohnilý a zbabělý.

Curriculum vitae alternativním způsobem je neustálým soubojem dobra a zla na Zemi, v národech, v soukromém i veřejném životě, někdy to však vypadá, že dobro zažívá neustále výprask na všech frontách, kdoví jaké bude Curriculum po smrti – no, nechám se překvapit budoucností budoucí, i když budu neustále udržovat svůj tvůrčí (kreativní) kurz, ať se to kritikům líbí, nebo ne!

Václav Kovalčík

Reklama