Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Pro mimozemské návštěvníky z vesmíru jsme nejspíš zajímavou destinací!

Pro mimozemské návštěvníky z vesmíru jsme nejspíš zajímavou destinací, ale mnozí pamětníci se setkávají nejen s těmi hodnými, ale i zlými. Ze zpráv se dovídám, že ti hodní mají zájem pomoci lidstvu na planetě Zemi, ochránit jej před nebezpečnými nástrahami, ale ti zlí pro své sobecké výzkumy unášejí a týrají bezbranné lidi.
Západní svět se zlými dokonce kšeftuje, záměrně tají jejich existenci, ale pravda postupně vylézá napovrch nebezpečnými setkáními. Sobecké vlády západního světa klidně obětují své občany k uvedenému utrpení a bolestným lékařským experimentům!
Zato hodní mimozemšťané mají jiné úmysly a vize, a to zachránit pozemský svět před morálním zlem, vždyť mají ekologické myšlení, stejně tak i vyspělé technologie. A proto jim není lhostejný osud pozemské přírody a lidstva.
Na závěr můžu shrnout, že i v samotném vesmíru bojuje dobro proti zlu, i zde bohužel probíhaly atomové války hromadného ničení, rasismus, genocidy a okupace. Ale naštěstí existuje mnoho vyspělých hodných mimozemských civilizací, které nám přejí dobro a šťastný vývoj. Jiné civilizace jsou zase neutrální, přímo lhostejné k lidské civilizaci. Ti zlí mají nejspíš hrozné úmysly zničit a zdrojově vyčerpat planetu Zemi, zotročit a vyhubit zdejší lidstvo! Asi tak bych stručně popsal současný stav vesmírné politiky, která se mnohdy podobá té pozemské.
Václav Kovalčík, Zlín
Reklama