Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Středověk neskončil v rozvojovém i vyspělém světě!

Svět je protkán tzv. no-go-zeměmi, které těžko za svůj život navštívíme, neboť zde vládne bezpráví a vysoká kriminalita. Spravedlnosti se zde člověk nedovolá, zato vězení a smrt má vždy jisté. I běžný turista zde může být perzekvován třeba za své „nevinné příspěvky“ na sociálních sítích.

 

Řeč je především o státech, kde vládnou otrokářské a mafiánské gangy, dále pak zde vládne radikální islám. Tady OSN nic nedělá, proto ty no-go-zóny , no-go státy, no-go země!

 

Skutečně je v tomhle tématu zanedbaná mezinárodní politika, proto je cestování do uvedených států smrtonosným dobrodružstvím, nejde stoprocentně říci pro neuvážené lidi, ale většinou pro lidi, kteří chtějí poznat a navštívit místní památky, přírodu, zdokonalit se, anebo se naučit místní jazyk.

 

Pak jsou však individua hledající laciné sexuální uspokojení a levnou dostupnost drog a omamných látek. Zde chápu strach všech zemí ze západního drancování a zotročování.

 

Středověk tak neskončil v rozvojovém a vyspělém světě, stále se obchoduje s bílým masem, stále se rozmáhá šíření nebezpečných drog a zbraní, stále se unáší a zotročuje, a proto je především na místních slušných lidech a OSN, aby změnili směřování svých zemí k lepšímu, aby se dalo slušně a kvalitně žít a turisticky cestovat v každé zemi ve světě.

 

Václav Kovalčík, Zlín

Reklama