Reklama
 
Blog | Václav Kovalčík

Dvojí metr současného práva jest nemorální!

Justiční a exekutorská mafie si podává ruce, vždyť se jí daří dennodenně zbídačovat občany již tak zubožené naší země! Stačí jeden nedoplatek, a už se obyčejný člověk dostává do spárů nelítostného vydírání a vymáhání!

Drancovány jsou rodiny, drancováni jsou též osamělí lidé – někomu jde o to, aby náš stát vyhynul, a to „pomalou cestou!“ Na první pohled se ocitáme v přemodernizované době „upatlaných tabletů a supermoderních hadrů“ – to vše zakrývá nedostatky daného systému, neboť se občané často nechávají okrádat nenasytnou mafií a oligarchií!

Justiční a exekutorská mafie zneužívá své moci k vlastnímu obohacení, vždyť likviduje nevinné lidi. Již post-sametová doba vykazuje mnoho promarněných ukončených lidských životů! Mnoho nevinných lidí, kteří brání své domovy před nájezdy exekutorů, jednoduše končí v kriminálech.

Zákony rovnou na objednávku, Listina základních práv a svobod jen tak pro někoho, dostávají tuto zem do samotného zániku!

Někomu se zřejmě líbí mnoho bezdomovců v ulicích měst a obcí! Někomu se zřejmě líbí například řádění mafie v souvislosti se skrytou prostitucí a dosud neobjasněných zločinů! Někomu se zřejmě líbí bezmocnost poctivých policistů, kteří opět nemohou nic dělat – jen přihlížet, přihlížet a koneckonců rezignovat!

Pak tu máme loupeživou menšinu podporovanou Evropskou unií, jež neustále ponižuje a terorizuje české občany! Právě ta je dlouhodobě problematická a nenapravitelná! Oběti trestných činů a svědkové jsou považováni rovnou za vrahy přítomnou justiční mafií, jíž jde jen o peníze a moc!

Sice můžeme růst, dělat ekonomické zázraky, ale český stát, dříve československý, postrádá právní prostředí a pocit bezpečí!

Máte-li například krásnou rodinku, pracujete-li, podnikáte, pak se jednoho dne může změnit vaše situace k horšímu. Mafie si vás prostě vyhlídne, znásilní vaši ženu a dceru, unese děti, pak je sexuálně zneužije, následně rozporcuje na orgány! Bude vás vydírat donekonečna, jen vy musíte platit nelidské daně jako mourovatí!

Opět se projeví bezmocnost a kolaborace systému se zločinem! Jak dlouho si to nechají občané dříve bohaté země líbit? Kdy přijde konečně vysvobození od zla, jež sužuje i okolní státy?

Když pohlédneme do ulic – plno nákupních center, jež připomínají „pozlátko kapitalismu,“ale pohleďme dále do lidských psychik a životů – ty jsou úplně na dně! Hrozby, nebezpečí a ukrutnosti na každém rohu – v reálné i virtuální formě!

Jedině bránit se proti zlu vzděláváním, vzájemnou pomocí a solidaritou, vlastenectvím a dalšími dovednostmi. Především nevolit „žáby na prameni,“ především nevolit prohnilé politické strany, a tak pamatujme, že máme právo požadovat, komentovat a hodnotit výsledky politiků, dále máme právo na svobodné referendum a společné (občanské) hlasování o budoucnosti měst, obcí a naší republiky.

Václav Kovalčík

Reklama